Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Helsingborg

Finn beste pris på bilutleie i Helsingborg ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Helsingborg. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Helsingborg guide

Bilutleie Helsingborg

Leiebil Helsingborg

Havnebyen Helsingborg ligger i Sør-Sverige, nærmere bestemt på vestkysten i Skåne län. Byen ligger der Øresund (sjøområdet mellom Sverige og Danmark) er på det smaleste (4 km). Det går hyppige ferger mellom Helsingborg i Sverige og Helsingør i Danmark.

Byen har omlag 97.000 innbyggere (2011).

Helsingborg er et viktig transportknutepunkt, og har dessuten Sveriges nest største havn (etter Göteborg).

Byen har et rikt kulturliv med teater, konserthus, museer og kunstgallerier. Helsingborg er kjent for sine attraktive sandstrender langs kysten, og mange turister kommer til byen sommerstid på sol- og badeferie.

En av byens mest populære turistattraksjoner er borgtårnet “Kärnan” fra 1300-tallet. Dette er en rest av det gamle festningsanlegget. Tårnet er åpent for publikum, og fra toppen har man en fabelaktig utsikt over Helsingborg.

Andre attraksjoner i byen er bl.a. Frederiksdals Friluftsmuseum – med kulturhistoriske bygninger og botanisk hage, Rådhuset fra 1857, Sankta Maria-kirken fra 1400-tallet samt Dunkers Kulturhus – en sentral institusjon for kunst, musikk og kulturhistoriske utstillinger.

Helsingborg har dessuten et medisinhistorisk museum, et skolemuseum og et idrettsmuseum.

Omlag 5 km nord for sentrum ligger slottet Sofiero – som tidligere var kongelig sommerresidens. Her kan besøkende også spasere i den vakre slottshagen.

Helsingborg har i tillegg et rikt og variert uteliv samt gode shoppingmuligheter. Reiser man til Helsingborg med barn, bør man besøke “Tropikariet”. Her kan man se en rekke eksotiske dyr – bl.a. krokodiller og slanger.

Nærmeste flyplass er Helsingborg Airport, som  ligger 34 km nord for sentrum.