Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Göteborg Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Göteborg Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Göteborg Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Göteborg Lufthavn guide

Bilutleie Gøteborg Lufthavn

Leiebil Göteborg Lufthavn

Göteborg-Landvetter Airport (GOT) er Sveriges nest største internasjonale flyplass som befinner seg 25 km øst for Göteborg og 40 km fra Borås ved riksvei 40. De bilutleiefirmaene som tilbyr sin service på flyplassen er Avis, Europcar, Hertz, Budget og Sixt. Flybuss er et godt alternativ for de som til komme seg til og fra flyplassen og Göteborg. Også Swebus Express stopper på flyplassen på vei til og fra Göteborg eller Stockholm.

Flyplassen bør ikke forveksles med Göteborgs andre flyplass som er Göteborg City Airport og ligger like utenfor byen. 4 906 556 passasjerer besøkte Göteborg Lufthavn i 2011, det innebærer en økning på 20 prosent fra året før. Flyplassen betjener rundt 30 destinasjoner, og tilbyr rutefly til de fleste viktige byer i Europa. I tillegg har den mye chartertrafikk, også til steder utenom Europa.

200 meter fra lufthavnene ligger Landvetter Airport Hotel som har konferansefasiliteter. Flyplassen kan tilby et variert tilbud av kafeer, barer, restauranter og taxfree-butikker. Den har også gratis trådløst internett, minibank, lekeplass, meditasjonsrom og baby/familierom.