Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Gävle

Finn beste pris på bilutleie i Gävle ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Gävle. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Gävle guide

Bilutleie Gävle

Leiebil Gävle

Gävle er en by som ligger i Gävleborgs i Sverige 180 km nord for Stockholm. Byen ligger ved Gävlebukten der elven Gavleån munner i Østersjøen og har 71 033 innbyggere (2010).

Gävle fikk byprivilegier allerede på 1300-tallet, og ble på slutten av 1700-tallet det ledende handelssenter langs norrlandskysten.

Kulturen står sentralt i byen, her befinner Sveriges nordligste symfoniorkester seg. Gävle Konstcentrum er et møtepunkt for moderne kunst i regionen. Byen har også flere teatergrupper, et teater fra 1878 og konserthus. Byen gjør det godt innen sport, spesielt innen lagidretter som ishockey og fotball.

Gävle er kjent for sin produksjon av kaffen Gevalia fabrikert av Kraft General Foods Norden som eksporteres under flere merkenavn. Gevalia er spesielt populær i Amerika, og lager flere smaker som ikke er tilgjengelige på det europeiske markedet. Men det er mulig å besøke fabrikken og få en prøvesmak av de forskjellige smaksblandingene.

Ellers har Gävlebocken gjort byen kjent internasjonalt. Gävlebocken er en stor julebukk i halm, rundt 13 meter høy, som hvert år siden 1966 settes opp på slottstorvet. Men ved midnatt nyttårsaften samme året var det noen som satte fyr på den. I 2005 var det 22. gangen at bukken ble brent. Denne ulykksalige tradisjonen er ulovlig og ikke populær blant byens innbyggere. I noen år prøvde en å lange bukken i brannsikkert material. Nå selges det små Gävlebocker som går til inntekt slik at den kan bevoktes.

Den nærmeste store flyplass er Borlänge Airport 121 km fra sentrum av Gävle. Stockholm-Arlanda Airport ligger 137 km unna.