Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Falköping

Finn beste pris på bilutleie i Falköping ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Falköping. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Falköping guide

Bilutleie Falköping

Leiebil Falköping

Falköping er en by og sete for Falköping kommune som ligger sørvest i Sverige. Byen har 16 350 innbyggere (2010). Den har aldri vært en stor industriby og har eksistert som et rent servicesenter  for kommunen. Men jordbruket i området er viktig, og byen har et meieri som blant annet lager Falbygdens ost.

Den er et viktig jernbaneknutepunkt, og ligger der Västra Stambanen mellom Stockholm og Göteborg møter Jönköpingsbanen.

Falköping var et viktig handels- og møtested allerede i steinalderen og ble by på slutten av 1200-tallet. St. Olofs kirken fra 1100-tallet har vært et viktig pilegrimsmål. Det går en oppmerket pilegrimsrute fra Sankt Olofs kirken via Gudhem klosterruiner og Broddetorp  til Varnhem kloster

Her finnes en 3000 år gammel gravplass med graver fra steinalder til eldre jernalder.

Rundt 15 km nord for byen ligger Dalénmuseet, et eksperimentelt museum som viser livet til oppfinneren og nobelprisvinner Gustaf Dalén med lyd og bilde. Gustaf Dalén fikk Nobelprisen i fysikk 1912. Daléns mer kjente oppfinnelse er solventilen, og det finnes modell av den på museet.
Den nærmeste store flyplass er Jönköping Airport 74 km fra sentrum av Falköping. En annen stor flyplass er Trollhättan-Vänersborg Airport 84 km fra Falköping.