Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Borlänge

Finn beste pris på bilutleie i Borlänge ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Borlänge. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Borlänge guide

Bilutleie Borlänge

Leiebil Borlänge

Borlänge er en by i Midt-Sverige, som ligger ved Dalälven i Dalarnas län. Byen har omlag 42.000 innbyggere (2011), og er et viktig handelssentrum for regionen. Borlänge er også et administrativt sentrum og en viktig industriby med stål- og papirproduksjon.

Borlänge ble grunnlagt i 1891, og fikk bystatus i 1944.

Byen er kjent for sin årlige musikkfestival «Peace & Love» som avholdes sommerstid. Festivalen er en av Sveriges største med over 50.000 besøkende (2011), og mange kjente internasjonale artister har konserter her.

Borlänge er også kjent for sin flotte natur, og vinterstid er ski-/alpin-senteret «Romme Alpin» en populær attraksjon.

Andre severdigheter i Borlänge er Ornässtugan – tømmerhus fra 1500-tallet, Stora Tuna Kyrka fra 1496, Amsbergs Kapell fra 1600-tallet, Ekoparken – økologisk park med planter og trær fra regionen, Geologisk museum – med stor mineralsamling samt Jussi Björlingmuseum – viet den kjente svenske sangeren Jussi Björling, som ble født like utenfor byen i 1911.

I tillegg har Borlänge badelandet «Aqua Nova» – med bølgebasseng og vannsklier samt Framtidsmuseet med interaktive utstillinger for hele familien. Her finnes også et Planetarium.

Det er gode shoppingmuligheter i Borlänge sentrum, og litt utenfor sentrum finnes kjøpesenteret «Kupolen» med over 80 butikker og spisesteder.

Nærmeste flyplass er Borlänge Airport, som ligger 10 km sør for sentrum. Herfra går det direkteruter til bl.a. Oslo, Stockholm, Göteborg og Malmö.