Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Bilutleie Sverige

Finn beste pris på bilutleie i Sverige ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sverige. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sverige guide

Bilutleie Sverige

Leiebil Sverige

Sverige ligger på den østlige delen av Den skandinaviske halvøy, og grenser til Norge i vest og Finland i nordøst. Sverige har 9,4 millioner innbyggere (2011). Landet har forbindelse med Danmark i sørvest via den 16 km lange “Øresundsforbindelsen”, som består av et bro- og tunnel-anlegg med jernbane og motorvei mellom Malmö og København.

Sverige har maritime grenser til Estland, Latvia, Polen, Tyskland og Russland, og har dessuten kystlinje mot Skagerak, Kattegat og Øresund i vest, Østersjøen i sør og Bottenviken og Bottenhavet i øst.
De store øyene Gotland og Öland i Østersjøen tilhører også Sverige.

Sverige deles inn i 3 ulike landskapstyper: det nordsvenske høylandet – der landets høyeste fjell Kebnekaise befinner seg (2111 m.o.h.), det mellomsvenske lavlandet – med noen av Sveriges største innsjøer – bl.a. Vänern og Vättern samt det sørsvenske høylandet og Skåne – som stort sett består av skogkledt flatt landskap.

Hovedstaden i Sverige er Stockholm, som ligger på østkysten mot Østersjøen. Stockholm er landets største by med omlag 1,4 mill. innbyggere, og er dessuten Sveriges viktigste politiske og økonomiske sentrum. Stockholm har et stort shopping- og kulturtilbud samt en rekke historiske attraksjoner.

Andre større byer i Sverige er Göteborg, Malmö, Uppsala, Linköping, Västerås og Örebro.

Landets internasjonale hovedflyplass er Stockholm Airport – Arlanda, men også Göteborg Airport – Landvetter, Stockholm Airport – Skavsta og Malmö Airport har stor trafikk.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]