Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Zürich

Finn beste pris på bilutleie i Zürich ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Zürich. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Zürich guide

Bilutleie Zürich

Leiebil Zürich

Zürich ligger sentralt i Sveits, og er med sine rundt 390.000 innbyggere (2011) landets største by. Den er hovedstad i kantonen Zürich, og ligger 410 m.o.h. – ved Zürichsjøen og elva Limmat. Zürich er også Sveits’ viktigste handels- og finanssenter – med hovedkontorer for en rekke internasjonale firmaer, banker og forsikringsselskaper. Byen er dessuten et kulturelt sentrum for den tysktalende delen av Sveits.

Zürich ble grunnlagt av romerne, og de kalte den Turicum. På 1200-tallet fikk byen stilling som såkalt ”fri riksstad” – og den økte sin innflytelse gjennom middelalderen.

Gamlebyen (Altstadt) ligger på begge sider av elva Limmat. Den har et umiskjennelig middelalderpreg, med sine trange, pittoreske gater, intime torv, samt vakre broer og kirker. En av disse kirkene er Grossmünster (oppført mellom 1000-tallet og 1200-tallet), og ligger på høyre elvebredd. En annen er Fraumünster-kirken på venstre bredd. Den ble oppført hundre år senere, og har glassmalerier av den berømte Marc Chagall i vinduene. En tredje kirke som må nevnes, er Wasserkirche fra slutten av 1400-tallet. Den inneholder også et eget museum for reformatoren Ulrich Zwingli.

I det moderne Zürich finner vi kulturinstitusjoner som opera, konserthus og teater – i tillegg til Landesmuseum og Zürich Kunsthaus, som begge absolutt er verdt et besøk. Det kan nevnes at blant kunstverkene i Zürich Kunsthaus finnes det flere malerier av Edvard Munch.

Zürich er også en flott shoppingby – men helst for dem med god råd, for prisene er generelt høye. Byens mest eksklusive handlegate er “Bahnhofstrasse”, der smykke- og klesbutikkene ligger tett.

Nærmeste flyplass er Zürich-Kloten Airport, som ligger 12 km nord for sentrum.