Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Zürich Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Zürich Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Zürich Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Zürich Lufthavn guide

Bilutleie Zürich Lufthavn

Leiebil Zürich Lufthavn

Zürich Airport (ZRH), også kalt “Flughafen Kloten”, ligger i småbyen Kloten –  ca.12 km nord for Zürich sentrum. Dette er Sveits’ største flyplass – og dessuten base for Swiss International Air Lines og Lufthansa. Flyplassen betjener over 20 millioner passasjerer årlig.

Zürich Lufthavn ble etablert i 1921, og har senere vært utbygget flere ganger – siste gang i 2003. Da ble en ny terminal bygget, og det ble opprettet en automatisk togforbindelse mellom den nye og den gamle terminalen.

Mange internasjonale flyselskaper står for en rekke faste ruteforbindelser herfra til destinasjoner over store deler av verden.

Det er et stort utvalg av caféer, restauranter og butikker på Zürich Lufthavn. I og med at Sveits ikke er medlem av EU, er taxfree-tilbudet til alle utenlandske passasjerer uvanlig stort.

Av publikumsfasiliteter ellers, må det store konferansesenteret nevnes. Her er det en rekke utleiekontorer, samt møterom med plass til 120 peroner. Senteret tilbyr selvsagt også faks-, telefon- og internett-tjenester.

For å komme seg fra Zürich Lufthavn til Zürich sentrum, har man mange muligheter. Det går tog fra en jernbanestasjon under en av terminalbygningene – ikke bare til Zürich, men også til bl.a. Bern, Basel og Lucerne/Luzern. Også busstilbudet er meget godt (og inkluderer også nattbusser). Ellers kan man selvsagt benytte taxi.

Ønsker man å leie bil i Zürich, har de anerkjente og internasjonale bilutleiebyråene Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt sine kontorer på flyplassen.

Det finnes en rekke hoteller ved og i nærheten av Zürich Lufthavn. De nærmeste er Hilton Zürich Lufthavn og Novotel Zürich Lufthavn Messe. Mange av de hotellene som ligger litt lengre unna, tilbyr gratis shuttlebuss fra flyplassen.