Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Zug

Finn beste pris på bilutleie i Zug ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Zug. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Zug guide

Bilutleie Zug

Leiebil Zug

Zug ligger nord i Sveits, og er administrativt sentrum i kantonen med samme navn. Byen ligger ved bredden av Zugersjøen –  ca. 30 km sør for Zürich. Det bor rundt 26.000 innbyggere i selve Zug (2010).

Zug er en av de rikeste kantonene i Sveits. Det skyldes først og fremst det lave skattenivået, som har gjort at en rekke internasjonale firmaer har etablert seg her.

Som i mange andre sveitsiske byer, er det et godt bevart middelaldersentrum i Zug. Her er deler av de gamle bymurene fra 1500-tallet intakte – samt en del like gamle borgerhus. Ellers er det flere enkelt-bygninger i byen som er populære turistmål – bl.a. St. Oswalds-kirken, som ble oppført mellom 1478 og 1545. Den regnes for å være et av de mest imponerende byggverkene i Sveits fra den sengotiske epoken. Også rådhuset fra 1505 er vel verdt et besøk.

Ellers er Slottet (eldste deler fra 1000-tallet) med Slottsmuseet – er et av Zugs landemerker.  Herfra er det en fantastisk utsikt over byen og Zugersjøen. Et annet landemerke er klokketårnet «Zytturm» fra 1300-tallet. Dette inneholder også et astronomisk ur.

Det finnes også flere interessante museer i Zug, bl.a. Det fortidshistoriske museet – med utstillinger knyttet til istid, steinalder og bronsealder.

Nærmeste flyplass er Zürich-Kloten International Airport, som ligger 50 km nord for Zug.