Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Genève Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Genève Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Genève Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Genève Lufthavn guide

Bilutleie Genève Lufthavn

Leiebil Genève Lufthavn

Genève-Cointrin International Airport (GVA) ligger 5 km nordvest for Genève sentrum.
Den nordlige delen av flyplassen går langs grensen mot Frankrike (litt inn på fransk område), og anvendes derfor både av Sveits og Frankrike. I praksis er flyplassen fysisk delt inn i en sveitsisk og en fransk del. Man kan etter landing velge å gå gjennom fransk eller sveitsisk passkontroll. Om man velger fransk passkontroll, kan man reise med buss, taxi eller bil til Frankrike utan å passere sveitsisk pass- eller tollkontroll.

Genève Lufthavn ble etablert i 1919, og har opp gjennom årene blitt oppgradert og utvidet flere ganger. I dag er den en av de mest trafikkerte i Sveits, og årlig betjenes 12 millioner passasjerer her.

Flyplassen er fast base for flyselskapene EasyJet og Swiss International Air Lines. Ellers er det en internasjonal flyplass hvor en rekke flyselskaper har faste ruter til destinasjoner over store deler av verden.

Genève Lufthavn er  meget godt utstyrt med publikumsfasiliteter. Det finnes rundt 50 butikker å velge mellom – blant disse hele fem tax-free-butikker. I tillegg kan flyplassen tilby 14 barer og caféer – samt et titalls restauranter.

For å komme fra Genève Lufthavn til sentrum av Genève har man mange muligheter. Det går tog direkte fra flyplassen (også til Frankrike) – og busstilbudet er svært godt utbygget. Man kan selvsagt også benytte taxi.

Ønsker man å leie bil på flyplassen, har man mulighet for dette både på den sveitsiske delen og den franske delen av området. Følgende bilutleiebyråer er representert på den sveitsiske delen: Alamo, Avis, Budget, Europcar, Hertz, Holiday Auto og National. På den franske delen finnes bilutleiefirmaene Avis, Europcar, Hertz og National.

Det ligger flere hoteller i nærheten av  flyplassområdet, og en shuttlebuss kjører direkte til følgende av dem: Express Holiday Inn, Ramada Park Hôtel, Mövenpick Genève, NH Geneva Airport Hotel, Crowne Plaza – samt til Holiday Inn Thoiry på den franske siden.