Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Chur

Finn beste pris på bilutleie i Chur ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Chur. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Chur guide

Bilutleie Chur

Leiebil Chur

Chur (retoromansk: Cuira) ligger øst i Sveits, og er hovedstad i den sveitsiske kantonen Graubünden. Byen ligger på rundt 600 meters høyde ved Alpenrhein-dalen, i nærheten av elva Rhinen. Chur har rundt 33.000 innbyggere (2010), hvorav de fleste er tysktalende. Mindretallet snakker retoromansk.

Chur er Sveits’ eldste by, og var en periode rundt Kristi fødsel romersk provinshovedstad, og har altså en lang historie å vise til. På grunn av sin strategiske plassering ved inngangen til fire fjellpass, hadde Chur i flere hundre år en viktig posisjon som ”vaktpost” over fjellovergangene til Italia. I nyere tid har denne geografiske plasseringen hatt stor betydning for utviklingen av Chur som turistby.

Chur har en svært vakker Altstadt (”Gamleby”) å vise fram, bl.a. med en rekke godt bevarte hus fra middelalderen. Ellers er det flere praktfulle kirkebygg som dominerer i bybildet – først og fremst den imponerende katedralen St. Maria Himmelfahrt fra 1100-tallet (med en sjelden samling kunstskatter). Men også kirkene St. Lucius og St. Martin kan det være vel verdt å nevne.
Blant de mange andre attraksjonene i Chur, finner vi biskopspalasset og regjeringspalasset, begge fra 1700-tallet.

Flere av byens museer er også populære besøksmål – for eksempel Bündner Kunstmuseum, Bündner Naturmuseum og Rätisches Museum. Sistnevnte er en egen kulturinstitusjon for retoromansk historie og kultur.

Nærmeste flyplass er Samedan Airport ved St. Moritz, som ligger omlag 45 km sørøst for Chur.