Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Buchs

Finn beste pris på bilutleie i Buchs ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Buchs. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Buchs guide

Bilutleie Buchs

Leiebil Buchs

Buchs ligger nordøst i Sveits, og er en liten by og kommune i Wahlkreis (valgkrets) Werdenberg. Byen ligger i kantonen Sankt Gallen –  på grensen til Liechtenstein (ved byen Schaan). Kommunen har ca. 11.500 innbyggere (2010), og består – i tillegg til Buchs – av tettstedene Räfis og Burgerau.

Det Buchs kan by på av attraksjoner, er først og fremst den vakre naturen – og byen er et godt utgangspunkt for utforskning av Sankt Gallen-kantonens alpelandskap. Ellers må området rundt slottet «Schloss Werdenberg» nevnes spesielt. Dette er et slags ”felleseie” mellom Buchs og nabokommunen Grabs. Slottet ligger en snau kilometer fra Buchs sentrum, og man kan spasere dit på 10 minutter. Schloss Werdenberg ble oppført på 1200-tallet, og er klassifisert som en del av offisiell, sveitsisk kulturarv. Slottet, som også har hatt funksjon som festning, har hatt mange eiere opp gjennom århundrene, og har også blitt genoppbygget etter en ødeleggende brann i 1695.

I dag huser Schloss Werdenberg et statlig, historisk museum, samt en våpensamling. I tillegg arrangeres det jevnlig konserter her.

Nærmeste flyplass er St. Gallen Airport, som ligger ca. 48 km nord for Buchs.