Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Biel

Finn beste pris på bilutleie i Biel ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Biel. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Biel guide

Bilutleie Biel

Leiebil Biel

Biel (fransk: Bienne) ligger nordvest i Sveits – i kantonen Bern, ved nordøstenden av innsjøen Bieler See (Lac de Bienne). Byen ligger på grensen mellom tysk og fransk språkområde. Biel har ca. 50.000 innbyggere (2010), hvorav 2/3 er tysktalende (den eneste offisielt tospråklige byen i Sveits). Biel ligger ved foten av den ”nederste” fjellkjeden i Jura-området, ca. 40 km nordvest for hovedstaden Bern, som også er kantonens hovedstad.

Byen blir ofte referert til på begge språk samtidig, og siden 1. januar 2005, har det offisielle navnet vært Biel / Bienne.
Biel er særlig kjent for sin urindustri (Omega, Certina) – og har ellers en del turisttrafikk.

Den viktigste attraksjonen i Biel er middelalderbydelen Altstadt, som er særdeles vakker. Ellers må Schwabmuseet, med sine interessante arkeologiske samlinger, nevnes.

I Biel finner man dessuten flere eksemplarer av de stedstypiske, forhistoriske ”pelehusene” (hus bygget på peler i våtmarksområder). De representerer en byggeskikk som går tilbake til den yngre steinalderen og bronsealderen. Sammen med andre lignende hus i Sveits, samt i de franske, tyske, italienske og slovenske alpeområdene er de oppført på UNESCOs verdensarvliste som særlig bevaringsverdige.

Nærmeste flyplass er Bern-Belp Airport, som ligger om lag 55 km sørøst for Biel.