Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Basel Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Basel Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Basel Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Basel Lufthavn guide

Bilutleie Basel Lufthavn

Leiebil Basel Lufthavn

Basel-Mulhouse-Freiburg Airport (BSL/MLH/EAP) er en internasjonal flyplass som betjener tre byer i tre land: Basel (Sveits), Mulhouse (Frankrike) og Freiburg (Tyskland). Geografisk sett ligger den i Frankrike, nærmere bestemt i Saint-Louis – tett ved den sveitsiske og den tyske grensen. Den har en særegen status som såkalt ”Euro-Airport”. Flyplassen betjener rundt 4,5 millioner passasjerer årlig.

Basel Lufthavn har en fransk del (som gjelder for Schengen-området) og en sveitsisk del. Før man går ombord i flyet må man passere en «internasjonal» sone.

Det er ingen togforbindelse til flyplassen, men flere busslinjer kan benyttes både til Basel, Mulhouse og Freiburg. Dessuten er taxitilbudet godt. Ønsker man å leie bil på flyplassen, er det muligheter både på den sveitsiske og den franske delen av flyplassen. Internasjonale utleiebyråer som Avis, Budget, Europcar, Hertz, National og Sixt er representert på begge steder.

Det er ingen hoteller på flyplassen. De nærmeste hotellene ligger på den franske siden: «Captain Hôtel» og «Formule 1 Mulhouse Basel». På den sveitsiske siden ligger nærmeste hotell i selve Basel.

Flyplassen har et beskjedent utvalg av restauranter og barer. I øverste etasje er det en restaurant («Au 5ème») med en á la carte-del, og en selvbetjent avdeling. Det er også noen snackbarer og kafeer. I den internasjonale delen av flyplassen er det tax-free butikker.