Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Bilutleie Sveits

Finn beste pris på bilutleie i Sveits ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sveits. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sveits guide

Bilutleie Sveits

Leiebil Sveits

Sveits ligger i Sentral-Europa, og har 7,6 millioner innbyggere (2010). Sveits er en innlandsstat, og grenser mot Tyskland i nord, mot Frankrike i vest, mot Italia i sør samt mot Østerrike og Lichtenstein i øst.

Sveits er et fjellrikt land, og fjellkjeden Alpene dominerer 2/3 av landarealet – først og fremst i sør og sørøst. Høyeste fjell i Sveits er Dom, som måler 4545 m.o.h. Landet er berømt for sine karakteristiske alpelandsbyer – som er populære vintersportssteder.

Sveits er et multikulturelt samfunn, og landets offisielle språk er tysk, fransk og italiensk. Klimamessig finner man en kontinental værtype i nordlige deler av landet og et mer arktisk klima i de høyeste deler av Alpene. Helt sør i landet er det middelhavsklima som dominerer.

Som kjent er Sveits et av verdens rikeste land, og turisme er viktigste inntektskilde. På grunn av sin sentrale beliggenhet i Europa og landets vakre landskap, er Sveits en populær destinasjon hele året.

Til tross for at Bern er hovedstaden i Sveits, er det Zürich som er landets største by og viktigste kulturelle sentrum. Zürich (372.000 innbyggere) ligger nord i landet, og her finner man bl.a. Nasjonalmuseet, operahuset og de internasjonale finansbankene. Litt utenfor Zürich ligger de kjente vintersportsstedene St. Moritz og Davis.

Hovedstaden Bern har 131.000 innbyggere (2010), og er landets 4. største by etter Zürich, Genève og Basel. Bern har bevart sin middelalderstruktur, og byens historiske sentrum står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Hovedflyplassen i Sveits er Zürich Airport, og landets nest største lufthavn er Genève International Airport.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]