Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Zaragoza Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Zaragoza Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Zaragoza Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Zaragoza Lufthavn guide

Bilutleie Zaragoza Lufthavn

Leiebil Zaragoza Lufthavn

Zaragoza ligger nordøst i Spania, og er hovedstad i regionen Aragón. Byen ligger ved elva Ebro i Zaragoza-provinsen – 300 km nord for Madrid. Zaragoza har 675.000 innbyggere (2011), og  er Spanias 5. største by.

Zaragoza er en viktig handels- og industriby, og er dessuten et betydelig samferdselsknutepunkt. Byen har et eget universitet – som ble grunnlagt i 1474.

Et kjent landemerke i byen er kirken “Basilica del Pilar” fra 1600-tallet – den største barokkbygningen i landet, og en av de viktigste pilgrimsmål i den katolske verden. Inne i kirken kan man også se flere interessante kunstverk –   bl.a. freskomalerier av Goya.

Andre kjente severdigheter i Zaragoza er Gamlebyen “Casco Viejo” – med den mauriske bymuren fra 1000-tallet, “Cathedral de la Seo” fra 1500-tallet – byens eldste kirke, bygningen “La Lonja” fra 1500-tallet samt palasset “La Aljateria” – opprinnelig fra 1000-tallet – med tårnet “Troubadou” (som stammer fra 800-tallet).

Byen har ellers et museum som er viet til billedhuggeren Pablo Serrano – med utstillinger av skulpturer, tegninger og grafikk.

I tillegg finnes akvarium, messe-/konferansesenter og et historisk museum.

Byens flyplass – Zaragoza Airport – ligger 15 km vest for sentrum.