Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Vitória Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Vitória Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Vitória Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Vitória Lufthavn guide

Bilutleie Vitória Lufthavn

Leiebil Vitória Lufthavn

Vitória Airport (VIT) er en liten flyplass som ligger i Nord-Spania – omlag 11 km nordvest for Vitória sentrum. Flyplassen heter på spansk “Aeropuerto de Vitória”.

Vitória Lufthavn har stort sett chartertrafikk, og flyselskapene Iberia, TNT Airways, Air Europa har direkteruter herfra til bl.a. Ibiza, Alicante, Valencia, Sevilla og Mallorca.

Flyplassen ble åpnet i 1980, og har en terminalbygning. Vitória Lufthavn betjente omlag 28.000 passasjerer i 2011.

Det er begrensede fasiliteter på flyplassen, men det finnes en restaurant/café her, en butikk, minibank, internett-tilgang og informasjons-disk.

Det finnes ingen hoteller på selve flyplassen, men det er flere overnattingssteder å velge mellom i nærområdet, eller i Vitória sentrum.

For å komme seg fra Vitória Lufthavn til sentrumskjernen må man benytte taxi. Det er ingen bussforbindelse herfra. Taxiene står oppstilt utenfor ankomsthallen på flyplassen.

Ønsker man å leie bil i Vitória, kan dette ordnes i sentrum. Det er ingen bilutleiefirmaer på selve flyplassen, men man kan likevel inngå avtale om å hente bilen her – etter avtale med bilutleiefirmaet.