Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Vigo

Finn beste pris på bilutleie i Vigo ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Vigo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Vigo guide

Bilutleie Vigo

Leiebil Vigo

Havnebyen Vigo ligger nordvest i Spania – ved Atlanterhavet – og har omlag 300.000 innbyggere (2011). Vigo ligger i provinsen Pontevedra – nær grensen til nabolandet Portugal – og er den største byen i regionen Galicia.

Vigo er en viktig industriby og et betydelig handelssentrum for regionen. Byen har også eget universitet – med omlag 20.000 studenter.

Vigo har en rekke turistattraksjoner – bl.a. det historiske sentrum “Casco Vello”. Her ligger kirkene “Iglesia de Santa Maria Castelos” og “Iglesia de Santiago de Bembrive” – begge fra 1100-tallet. På en høyde over gamlebyen ligger borgen “Castillo del Castro” fra 1600-tallet, som også er et populært besøksmål.

Andre attraksjoner i Vigo er bl.a. det moderne bysentrum med moderne bygninger og brede gater samt de travle shoppinggatene “Principe”, “Urzaiz” og “Grand Via”.

Byen har ellers et sjøfartsmuseum, et historisk museum, et kunstmuseum – som er et av de viktigste museer for samtidskunst i Spania, et sjøfartsmuseum, et miljømuseum (“Naturova”) – med interaktive utstillinger samt et etnografisk museum.

En attraksjon for hele familien er byens dyrepark. Vigo har også flere flotte badestrender, og “Playa de Samil” er den største og mest besøkte.

Byens internasjonale flyplass – Vigo Peinador Airport –  ligger 8 km øst for sentrum.