Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Valencia

Finn beste pris på bilutleie i Valencia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Valencia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Valencia guide

Bilutleie Valencia

Leiebil Valencia

Havnebyen Valencia ligger på Spanias østkyst, og er hovedstad både i regionen og provinsen Valencia. Selve byen har 807.000 innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på bortimot 1,5 millioner. Dermed er Valencia landets 3. største by (etter Madrid og Barcelona).

Valencia ligger på en flat kystslette – der elva Turia renner ut i Middelhavet. Byen har stor turisttrafikk, og er dessuten et viktig samferdselsknutepunkt. Fra havnen går det ferge til de kjente turistøyene Ibiza og Mallorca. Byen har i tillegg universitet – som ble grunnlagt i 1501.

Det finnes en rekke interessante turistattraksjoner i Valencia, og gamlebyen har mange bygninger i maurisk stil. Her ligger også Le Seo-katedralen fra 1200 – 1400-tallet, og like ved siden står det 60 meter høye klokketårnet “El Miguelete”.

I gamlebyen kan man også se to mektige byporter fra 1300 – 1400-tallet, som stammer fra den gamle bymuren. I tillegg bør man få med seg bygningen “Lonjade la Seda” fra 1400-tallet.

Utenfor sentrum av Valencia ligger den moderne Vitenskapsparken “Ciutat de les Arts y de les Ciéncias” – som er et populær kultur – og vitenskapssenter med bl.a Planetarium, kunstmuseum, IMAX-kino og akvarium.

Valencia har ellers en botanisk hage, en dyrepark, flotte badestrender, gode shoppingmuligheter samt et livlig natteliv.

Byens flyplass – Valencia Airport – ligger 8 km vest for sentrum.