Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tudela

Finn beste pris på bilutleie i Tudela ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tudela. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tudela guide

Bilutleie Tudela

Leiebil Tudela

Tudela er en by i den autonome regionen Navarra i Nord-Spania, nærmere bestemt i Ebrodalen. Tudela har ca. 40.000 innbyggere (2011).

Det har antagelig bodd mennesker i dette området helt siden oldtiden, men selve byen Tuleda ble grunnlagt av maurerne i 802 e.Kr. Den fikk en viktig strategisk betydning på 900-tallet. I år 1119 ble den erobret av den kristne generalen Alfonso. I middelalderen – helt fram til 1498 – var alle jøder bannlyst i Tudela. Likevel er byen bl.a. kjent som hjemstedet til den jødiske oppdageren Benjamin fra Tudela, som levde på 1100-tallet.

Den største attraksjonen i Tudela, riktignok litt utenfor selve byen, er nasjonalparken «Bardelas Reales de Navarro». Den ligger i et særegent landskap, og er blitt sammenlignet med Grand Canyon i USA.

Ellers er den imponerende Tudela-katedralen midt i sentrum byens mest populære severdighet. Den ble bygget på 1100-tallet, men er blitt påbygget i flere omganger. Den fremstår dermed som et byggverk i en særegen blandingsarkitektur. Katedralen har to tårn – et i romansk stil og et i renessansestil.

Det er også flere andre severdige kirker i Tudela, samt andre rester av middelalderarkitektur – bl.a. det åttekantede tårnet «Torre Monreal» og det imponerende «Palacio Decanal» fra slutten av 1400-tallet, som i dag huser flere museumsavdelinger.

Nærmeste flyplass er Zaragoza Airport, som ligger ca. 88 km sørøst for Tudela.