Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Torrevieja

Finn beste pris på bilutleie i Torrevieja ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Torrevieja. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Torrevieja guide

Bilutleie Torrevieja

Leiebil Torrevieja

Torrevieja ligger i Sør-Spania ved Middelhavskysten, nærmere bestemt 45 km sør for Alicante. Byen har rundt 106.000 innbyggere (2012), og er en viktig havneby med betydelig turisme.

Byen hadde en kraftig økonomisk vekst på 1800-tallet på grunn av saltutvinning og fiske. Utover på 1900-tallet overtok turismen som byens viktigste næringsvei. Torrevieja er i dag en meget populær ferie-/badeby, særlig blant skandinaver, tyskere og briter – og mange nordeuropeiske pensjonister har også bosatt seg her i hele eller deler av året.

Byen har ikke så mange historiske attraksjoner, men «Torre del Moro» – som er et gammelt vakttårn fra 1300-tallet – er et viktig landemerke i byen. Navnet Torrevieja betyr da også ”Det gamle tårnet”.

Ellers er Torrevieja kjent for sine lange og innbydende badstrender – «Playa Del Cura» i sør samt «Playa Los Locos» og «La Mata»-stranden i nord. Også «Playa de Los Náufragos» må nevnes, selv om den gjerne oppfattes som «spanjolenes egen strand». De fleste av strendene er bemannet av badevakter fra det spanske Røde Kors.

Torrevieja er også et populært sted for golfentusiaster. I nærheten av byen finnes det en rekke velpreparerte golfbaner.

Nærmeste flyplass er Alicante Airport, som ligger 62 km nord for Torrevieja.