Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Torremolinos

Finn beste pris på bilutleie i Torremolinos ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Torremolinos. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Torremolinos guide

Bilutleie Torremolinos

Leiebil Torremolinos

Torremolinos ligger sør i Spania – i den spanske provinsen Málaga i Andalucía. Byen ligger 14 km sørvest for Málaga by – nærmere bestemt på den populære Costa del Sol (Solkysten). Torremolinos har om lag 68.000 innbyggere (2011), men i feriesesongen blir dette tallet flerdoblet – da turistene strømmer til denne populære badebyen.

Det er gjort flere spennende arkeologiske funn i området, som viser at det var en større bosetting her allerede for 150.000 år siden. Fra oldtiden av og gjennom deler av middelalderen var regionen dominert etter tur av fønikere, romere og arabere. Araberne bygde bl.a. det 12 meter høye forsvarstårnet – Torre de los Molinos – som har gitt byen sitt navn.

Torremolinos var en fattig fiskerlandsby helt frem til turismen ble utviklet som en hovednæringsvei i området i 1950-årene. Den var det første av feriestedene på Costa del Sol som ble utbygget, og nådde raskt stor popularitet, særlig blant britiske turister.

Den mest berømte attraksjonen er den over 2 km lange stranden «Playa de Torremolinos». Ellers ligger det flere populære besøksmål litt utenfor sentrum – i retning Málaga. Først og fremst gjelder det den eksotiske Krokodilleparken (med over 300 krokodiller i ”alle” størrelser), Aqualand – Costa del Sols største vannland og Den botaniske hagen «Jardín Botánico Molino de Inca».

Torremolinos er ellers kjent for sitt hektiske uteliv, med barer, restauranter og nattklubber.

Nærmeste flyplass er Málaga Airport, som ligger ca. 8 km nord for Torremolinos.