Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tarragona

Finn beste pris på bilutleie i Tarragona ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tarragona. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tarragona guide

Bilutleie Tarragona

Leiebil Tarragona

Tarragona ligger nordøst i Spania ved Middelhavskysten –  i det historiske området Catalonia –  og er hovedstad i den spanske provinsen Tarragona. Byen har omlag 130.000 innbyggere (2012), og ligger 80 km sørvest for Barcelona.

Tarragona ble grunnlagt av romerne, og var en periode Romerrikets viktigste by på hele Den iberiske halvøy. Rester fra byens eldste historie er fremdeles synlige. Det gjelder bl.a. et amfiteater og deler av en bymur. Byen ligger ved den delen av Middelhavskysten som kalles Costa Daurada.

Tarragona er ellers kjent for sin gode havn, som er beskyttet av en lang molo – og er også kjent for å være en populær turistby. Den er blant kandidatene til å kunne smykke seg med tittelen Europas kulturhovedstad i 2016.

De fleste av byens historiske attraksjoner finnes i Gamlebyen, som ligger på en høyde. De dominerende bygningene er katedralen fra 1200-tallet og Erkebispepalasset. I tillegg til de nevnte romerske ruinene, finnes det også en godt bevart 35 km lang akvedukt.

Ellers finnes det en rekke flotte badestrender både i nærheten av byen og i resten av Tarragona-regionen.

Nærmeste flyplass er Reus Airport, som ligger 14 km nordvest for Tarragona.