Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sevilla Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Sevilla Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sevilla Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sevilla Lufthavn guide

Bilutleie Sevilla Lufthavn

Leiebil Sevilla Lufthavn

Sevilla Airport (SVQ) er først og fremt en innenriks-flyplass, men etter at lavprisselskapet Ryanair etablerte seg der for noen år siden, har antallet utenlandsflygninger økt betraktelig. Flere selskaper har kommet etter, og i dag er det faste ruter herfra til en rekke europeiske destinasjoner. Over 4 millioner passasjerer blir nå betjent på Sevilla Lufthavn årlig. Flyplassen ligger 12 km nordøst for Sevilla sentrum.

Sevilla Lufthavn heter på spansk «Aeropuerto de Sevilla».

Sevilla Lufthavn ble etablert allerede i 1914, og har gjennomgått flere fornyelser og utbygginger opp gjennom årene. I 1991 ble et helt nytt terminalbygg åpnet, tegnet av arkitekten José Rafael Moneo, som har lagt stor vekt på blandingen av spansk og maurisk tradisjon.

Utvalget av butikker på Sevilla Lufthavn er begrenset, men det eksisterer planer om flere. Foreløpig kan flyplassen tilby en stor taxfree-butikk, samt et par snackbarer og tre restauranter – deriblant på friluftsterrassen El Mirador.

Det er ingen togforbindelse fra flyplassen til Sevilla sentrum, men bussene har avgang hver halvtime. Alternativt kan man benytte taxi.

Ønsker man å leie bil i Sevilla, har  fem internasjonale bilutleiebyråer sine kontorer på flyplassen – deriblant Atesa, Avis, Crown Car Hire, Europcar og Hertz.

Det finnes ingen hoteller på selve flyplassen, men Hotel AC Santa Justa, Hotell Occidental Sevilla og Hotell Ibis Sevilla ligger alle i nærområdet.