Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Santiago

Finn beste pris på bilutleie i Santiago ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Santiago. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Santiago guide

Bilutleie Santiago

Leiebil Santiago

Santiago de Compostela er hovedstad i den nordvest-spanske regionen Galicia, og ligger 70 km sør for havnebyen La Coruña. Innbyggertallet ligger på ca. 95.000 (2011).

Santiago de Compostela er både et handels- og kultursenter og en universitetsby (universitetet ble grunnlagt i 1501) – men først og fremst er byen et pilgrimsmål, som hvert år tiltrekker seg hundretusener av tilreisende. De kommer for å besøke apostelen Jakobs grav, som ifølge tradisjonen skal være gravlagt her. Byens navn – Santiago – er en oppkalling av St. Jakob. Resten av navnet, Compostela (av latin: Campus Stella, ”stjernemarken”), er en henvisning til at stjernene i år 813 ledet eremitten Pelagus til Jakobs levninger.

Den mest kjente attraksjonen i byen er den vakre romanske katedralen, som ble påbegynt på 1000-tallet og fullført 200 år senere. Det finnes dessuten flere bemerkelsesverige religiøse byggverk, deriblant flere kirker og klostre – samt et gedigent erkebispepalass.

Santiago de Compostela var i år 2000 Europas kulturhovedstad, og hele byen – samt den gamle pilgrimsveien gjennom Frankrike og Spania – står på UNESCOs liste over verdens kulturarv. Nest etter Roma, regnes Santiago de Compostela som det viktigste religiøse valfartsstedet i Europa.

En rekke reiseselskaper over hele Europa arrangerer spesielle pilgrimsreiser til Santiago de Compostela, der en del av reisen vanligvis foregår til fots.

Nærmeste flyplass er Santiago Airport, som ligger 16 km nordøst for byen.