Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil San Sebastián

Finn beste pris på bilutleie i San Sebastián ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i San Sebastián. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

San Sebastián guide

Bilutleie San Sebastián

Leiebil San Sebastián

San Sebastián er hovedstad i den nord-spanske provinsen Guipúzcoa. Avstanden til grensen mot Frankrike er ca. 17 km. Innbyggertalet ligger på rundt 185.000 (2011). San Sebastián har i en årrekke vært kjent som et fasjonabelt badested, og i tidligere tider hadde det spanske hoff sin sommerresidens her. San Sebastián har en viktig funksjon både som havne- og industriby, men den viktigste næringsveien er likevel turismen.

En annen måte å presentere San Sebastián på, er å kalle den et av Baskerlands fremste turistmål. Baskerland er betegnelsen på et historisk urfolksområde innerst i Biscayabukta, som omfatter både en spansk og en fransk del. Baskisk kultur preger dermed i sterk grad både historie og folkeliv i San Sebastián, noe som kommer særlig tydelig til uttrykk i den årlige ”Semana Grande”-festivalen. Da arrangeres det tyrefekting, opptog, konserter, tivoli og konkurranser innenfor den særegne baskiske ro-sporten.

En viktig grunn til San Sebastiáns popularitet som turistmål, er de to lange sandstrendene – en på hver side av sentrum. «La Concha» er den lengste av dem, og er regnet som en av verdens aller fineste. Den andre stranden er særlig populær blant surfere.

Det som ellers preger San Sebastián, er arkitektur i victoriansk stil – både i sentrum og langs de vakre strandpromenadene. I havneområdet, der det tidligere lå tett i tett med fiskeboder, er det i dag eksklusive fiske- og skalldyrsrestauranter.

Nærmeste flyplass er San Sebastián Airport, som ligger 20 km nordøst for sentrum.