Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Salou

Finn beste pris på bilutleie i Salou ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Salou. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Salou guide

Bilutleie Salou

Leiebil Salou

Salou er en liten ferie-/badeby som ligger nordøst i Spania ved Middelhavet. Byen ligger ved Costa Daurada, om lag 10 km sør for Tarragona – og har rundt 20.000 innbyggere (2010). Salou er et av de mest populære turiststedene i dette området.

Hovedattraksjonen i Salou er de flotte strendene – der alle er kvalitetsstemplet med «Blått Flagg». De er kjent for å være ekstra barnevennlige, med opparbeidede lekeplasser og mange badevakter. Inne i byen er det dessuten flere hyggelige familierestauranter.

Byens strandpromenade er et populært møtested for turister, og i enden av promenaden ligger fontenen «Font Iluminosa» – som er vakkert opplyst om kvelden.

Rett utenfor Salou finner man en annen familieattraksjon – Port Aventura Park. Det er en av de mest innholdsrike tema- og fornøyelsesparkene i hele Sør-Europa. Temaområdene er geografisk inndelt (bl.a. Mexico, Far West, Middelhavet, Polynesia og Kina). I tillegg kan parken by på flere butikker, sceneshow og vannaktiviteter.

Ellers er det også bra med utelivstilbud i Salou for voksne – der man finner alt fra trivelige barer og innbydende restauranter til nattklubber og spillecasinoer.

En annen severdighet i Salou er Santa Maria del Mar-kirken fra 1766. I området omkring byen finnes dessuten en rekke flotte golfbaner.

Nærmeste flyplass er Reus Airport, som ligger 14 km nord for Salou.