Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Reus

Finn beste pris på bilutleie i Reus ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Reus. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Reus guide

Bilutleie Reus

Leiebil Reus

Reus ligger i den nordøstspanske provinsen Catalonia. Provinsen er inndelt i en rekke såkalte ”comarcas”, og Reus er hovedstad i ”comarca” Baix Camp. Byen ligger på en høyde godt og vel 100 m.o.h. og har om lag 110.000 innbyggere (2011). Avstanden til nabobyen Tarragona er 14 km, og til Barcelona 90 km.

Reus ble grunnlagt tidlig i middelalderen, men bybildet er stort sett preget av en rekke flotte modernistiske bygninger. Dette skyldes først og fremst at den vesrdensberømte arkitekten Antoni Gaudi ble født her. Bygningene har han ikke tegnet selv, men de fleste av dem er signert av noen av hans elever. De er oppført i en arkitektonisk blandingsstil, med utsmykninger inspirert av catalansk tradisjon. Blant de viktigste er Casa Navas, Casa Rull, Casa Gasull, Casa Pinyol, Casa Munné og Xalet Serra – alle oppført i perioden ca. 1900-1910.

Ellers kan Reus by på flere spennende museer. Det mest populære er Gaudí Centre, dedikert til den nevnte arkitekten, som ble født i byen i 1852. Museet ble åpnet i 2007, og ligger ved torvet i Reus. Det inneholder forskjellige objekter fra Antoni Gaudí, samt multimedia-presentasjoner av hans verk. I bygningen er det også en restaurant, og ved hovedinngangen er dessuten turistkontoret i Reus lokalisert.

Nærmeste flyplass er Reus Airport, som ligger 7,5 km sørøst for sentrum.