Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Pontevedra

Finn beste pris på bilutleie i Pontevedra ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Pontevedra. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Pontevedra guide

Bilutleie Pontevedra

Leiebil Pontevedra

Pontevedra (også skrevet Ponte Vedra) er hovedstad i den nordvest-spanske provinsen Pontevedra i Galicia, og er en havneby med om lag 80.000 innbyggere (2011). Avstanden sørover til den portugisiske grensen er kun noen få kilometer.

Pontevedra historie går tilbake til romertiden, men byen vokste for alvor frem som et av Galicias viktigste handelssentra i løpet av 1100-tallet – og hadde sin glansperiode i senmiddelalderen –  før en dramatisk nedgangsperiode satte inn. Byen våknet først til liv igjen da jernbanen kom på slutten av 1800-tallet – og i første del av 1900-tallet gjenerobret Pontevedra posisjonen som Galicias viktigste kulturelle og økonomiske sentrum. En ny nedgangstid satte inn i Franco-perioden, først og fremst fordi det fantes en betydelig Faranco-opposisjon både i Pontevedra og i resten av Galicia. Etter Franco-tiden har imidlertid byen blomstret opp igjen.

Pontevedra har flere historiske attraksjoner å by på – bl.a. den gamle romerske broen «Ponte do Burgo», som har gitt navn til byen (Ponte Vetera, ”den gamle broen”). Den krysser elva Lerez, som renner gjennom sentrum.
Det gamle sentrum av Pontevedra er konsentrert rundt torvet «Ferreria Plaza». Her finner man også en særegen fontene og klosteret «San Francisco». Fontenen har vært et sentralt stoppested i tidligere tider for pilegrimer på gjennomreise. Også den usedvanlig vakre renessanse-basilikaen «Santa Maria» må nevnes. Fasaden er dekorert med forsirede sølvplater.

Kunstelskere bør ta seg tid til et besøk i Provinsmuseet. Det inkluderer fem bygninger og en verdifull samling av keltiske gullsmedarbeider, en malerisamling samt en rav-samling.

Nærmeste flyplass er Vigo Airport, som ligger ca. 23 km sør for Pontevedra.