Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Pamplona Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Pamplona Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Pamplona Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Pamplona Lufthavn guide

Bilutleie Pamplona Lufthavn

Leiebil Pamplona Lufthavn

Pamplona Airport (PNA) er en liten flyplass 6 km sørvest for Pamplona sentrum. Flyplassen heter på spansk: «Aeropuerto de Pamplona».

Kapasiteten er begrenset, men i 2010 ble en omfattende utvidelse påbegynt, og planen er at flyplassen skal kunne betjene rundt 1 million passasjerer årlig.

Fra Pamplona Lufthavn har flyselskapene Iberia, Croatia Airlines samt Orbest Orizonia Airlines direkteruter til destinasjoner som Madrid, Barcelona, Dubrovnik og Minorca.
Enkelte av disse er sesongmessige.

Det er ingen togforbindelse fra Pamplona Lufthavn – og heller ingen bussholdeplass på flyplassområdet. Den nærmeste ligger 800 meter fra flyplassen. Taxitilbudet er imidlertid godt.

Ønsker man å leie bil på Pamplona Lufthavn, har man fire internasjonale bilutleiebyråer å velge mellom: Avis, Europcar, Hertz ogv National. Disse finnes i ankomsthallen på flyplassen.

Publikumsfasilitetene på flyplassen er begrensede, men det finnes en café samt en liten butikk i terminalbygget – i tillegg til minibank.

Det finnes ingen hoteller på selve flyplassområdet, men det er godt utvalg av overnattingssteder i Pamplona sentrum.