Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Nerja

Finn beste pris på bilutleie i Nerja ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nerja. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nerja guide

Bilutleie Nerja

Leiebil Nerja

Nerja er en kommune som ligger helt sør i Spania – ved Costa del Sol i provinsen Málaga i Andalucia-regionen, rundt 50 km øst for byen Málaga. Kommunen (som omfatter småbyen Nerja og tettstedet Maro) har rundt 20.000 innbyggere (2010). Om sommeren øker folketallet kraftig, på grunn av den store turist-tilstrømningen.

Nerjas historie strekker seg tilbake til rundt 20.000 år f.Kr. En oppdagelse i 1959 av noen dryppsteinshuler i nærheten av byen har dokumentert dette. Her ble det funnet bl.a. knokler, keramikk og malerier som arkeologer har klart å datere. Noen av disse hulene er åpne for publikum, og utgjør dermed en av de viktigste historiske attraksjonene – ikke bare i Nerja, men på hele Costa del Sol.

I sentrum av byen ligger Balcón de Europa (Europas balkong) – et berømt område der man kan få imponerende panoramautsikt over havet.

Langs kysten ved Nerjas finnes det flere fine badestrender. Den mest kjente – Burriana  – er kvalitetsstemplet med «blått flagg», og der finnes det også mulighet for å mange ulike former for vannsport, bl.a. dykking. Og for avvekslingens skyld kan man også dra på populære vandringer i den nærliggende fjellkjeden Sierra Almijara.

Nærmeste internasjonale flyplass er Málaga Airport, som ligger 69 km vest for Nerja.