Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Menorca

Finn beste pris på bilutleie i Menorca ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Menorca. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Menorca guide

Bilutleie Menorca

Leiebil Menorca

Den spanske øya Menorca ligger i Middelhavet, og tilhører øygruppen Balearene. Menorca har 92.000 innbyggere (2011), og ligger nordøst for den større naboøya Mallorca.

Menorca har stort sett et steinete landskap med 200 km lang kystlinje. Det finnes omlag 70 sandstrender på øya. Høyeste punkt er Monte Toro, som ligger 358 m.o.h. Menorca ble erklært biosfærereservat i 1993 av UNESCO.

Øya har mange megalittiske minnesmerker fra tidligere keltisk befolkning.

Hovedbyen på Menorca heter Mahón, og er øyas administrative senter og største by – med ca. 30.000 innbyggere. Mahón ligger på sørvestkysten, og fra havnen er det fergeforbindelse til bl.a. Mallorca. Turisme er viktigste inntektskilde for byen, og her finnes en rekke turistattraksjoner (bl.a. et historisk museum) i tillegg til badestrender, et variert uteliv og shoppingmuligheter.

Noen av de mest populære badebyene/turistområdene på Menorca er Mau, Es Castell, Sant Lluis, Alaior, Ferrerias og Ciutadella.

Med leiebil på Menorca, kan man ta hyggelige dagsturer, og se mer av øya. Man kan bl.a kjøre til den historiske landsbyen Llafuda Torre, ta turen til Sant Nicolau-slottet fra 1700-tallet ved havnebyen Ciutadella sør på øya eller oppsøke festningsruinen «Castillo de Santa Agueda» fra 500-tallet – som ligger i byen Ferrerias på nordøstkysten.

Øyas internasjonale flyplass – Menorca Airport – ligger 5 km sørvest for hovedbyen Mahón.