Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mallorca

Finn beste pris på bilutleie i Mallorca ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mallorca. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mallorca guide

Bilutleie Mallorca

Leiebil Mallorca

Den spanske turistøya Mallorca ligger i Middelhavet, og er den største i øygruppen Balearene. Mallorca har omlag 870.000 fastboende innbyggere (2011), og ligger ca. 200 km sør for Barcelona.

Siden 1950-tallet har Mallorca vært et populært turistmål, og øya mottar idag 12 millioner besøkende i året. Øyas behagelige Middelhavsklima samt de mange flotte badestrendene langs kysten er nok Mallorcas hovedattraksjon, men øya kan også by på et rikt kulturliv med kunstgallerier, museer, historiske monumenter samt naturparker.

Høyeste punkt på Mallorca er Puig Major (1445 m.o.h.), som befinner seg på den nordvestlige delen av øya. Lenger sørøst finnes lavere fjell (500 – 600 m.o.h.), og mellom fjellene ligger fruktbart lavland.
Turismen er først og fremst konsentrert på øyas sør- og østkyst, men det finnes også enkelte populære turiststeder på nord- og vestkysten.

Hovedstaden på Mallorca heter Palma de Mallorca, og ligger sør/sørvest på øya. Byen har omlag 400.000 innbyggere, og her finnes det gode shoppingmuligheter, et yrende uteliv, vakker arkitektur, museer og historiske minnesmerker. Den kjente La Seu-katedralen i hovedstaden er en stor turistattraksjon, og denne ble oppført på 1300-tallet.

Noen populære besøksmål (utenom badestrendene) på Mallorca er bl.a. grottene i Porto Christo, de romerske ruinene i Alcudia og havnen i Cale Figuera. Øya har i tillegg en rekke badeland, bilsafari-park og historiske vakre hager.

Hovedflyplassen på øya – Mallorca Airport – ligger 8 km øst for Palma de Mallorca.