Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Mallorca Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Mallorca Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Mallorca Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Mallorca Lufthavn guide

Bilutleie Mallorca Lufthavn

Leiebil Mallorca Lufthavn

Palma de Mallorca Airport (PMI) – som også kalles Son Sant Joan Airport –  er en internasjonal flyplass som ligger på den spanske øya Mallorca, omlag 8 km øst for hovedstaden Palma de Mallorca. Flyplassen heter på spansk “Aeropuerto de Palma de Mallorca”.

Flyplassen er den 3. travleste i Spania (etter Madrid og Barcelona), og betjener 21.1 millioner passasjerer i året. I sommersesongen er det stor chartertrafikk her.

Mallorca Lufthavn ble åpnet i 1960, og har 1 terminalbygning. Flyplassen er hovedbase for flyselskapene Air Berlin, Iberworld og Air Europa, og omlag 35 flyselskaper har direktefly herfra til 122 nasjonale og internsjonale destinasjoner.

Det er en rekke fasiliteter på flyplassen for reisende – bl.a. butikker (også tax-free-butikk), restauranter, caféer, reisebyrå, bank, minibanker, VIP Lounges, informasjons-skranke, apotek samt  førstehjelpsstasjon. Flyplassen er svært godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men man finner godt utvalg i Palma bysentrum.

Transport fra Mallorca Lufthavn og inn til sentrum består av buss eller taxi. Dersom man vil leie bil på Mallorca, har en rekke internasjonale bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – deriblant Avis, Europcar, Goldcar, Hertz, National og Sixt.