Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Málaga Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Málaga Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Málaga Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Málaga Lufthavn guide

Bilutleie Malaga Lufthavn

Leiebil Málaga Lufthavn

Málaga Airport (AGP) ligger 8 km sørøst for Málaga sentrum, og 5 km nord for Torremolinos. Flyplassen heter på spansk “Aeropuerto de Málaga”, og er den 4. travleste flyplassen i Spania. Lufthavnen er også viktig for spansk turisme, da besøkende som skal til Costa del Sol gjerne lander her.

Málaga Lufthavn åpnet første gang i 1919, og fikk internasjonal flytrafikk i 1946. Flyplassen har idag 3 terminalbygninger, og betjener 12,8 millioner passasjerer i året (2011).

Ca. 77 flyselskaper har direkteruter fra Málaga Lufthavn til 90 destinasjoner i inn- og utland. Det går direktefly herfra til en rekke større byer i Europa, Afrika, Midt-Østen og Nord-Amerika.

Fasiliteter på flyplassen omfatter et godt utvalg av caféer, restauranter, butikker og barer samt apotek, medisinsk senter, bank, minibanker, postkontor, internett-tilgang, utstillings-område, konferanse- og business centre og Vip Lounge. Like i nærheten av flyplassen ligger hotellet “Holiday Inn Express”.

For å komme seg inn til Málaga sentrum, kan man benytte tog, buss eller taxi. Det går også busser til Torremolinos og Benalmadena.

Mange ønsker å leie bil i Málaga, og på flyplassen har 10 anerkjente bilutleiefirmaer sine filialer – deriblant Avis, Hertz, Europcar, National og Sixt.