Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Madrid Finn

beste pris på bilutleie i Madrid ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Madrid. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Madrid guide

Bilutleie Madrid

Leiebil Madrid

Madrid er hovedstaden i Spania, og ligger sentralt i landet. Byen har 3,3 millioner innbyggere (2011), og ligger ved elva Rio Manzanares – på et platå  ca. 667 m.o.h. Madrid tilhører regionen med samme navn som byen.

Hovedstaden er landets administrative og finansielle sentrum, og dessuten et betydelig handels- og kultursentrum. Madrid er også et viktig industrisentrum og et jernbaneknutepunkt. Byens rike kulturliv tiltrekker seg mange turister, og her finner man en rekke museer, kunstgallerier og teatre.

Den kjente fotballklubben Real Madrid spiller sine hjemmekamper på fotballarenaen «Bernabeu» – som har plass til 110.000 tilskuere.

Noen av Madrids mest kjent turistattraksjoner er bl.a. Gamlebyen med det kongelige palasset «Palacio Reale» fra 1764, domkirken «Nuestra Senora de la Almudena» fra 1883, kunstmuseet «Museo del Prado» («Prado-museet»), kunstgalleriet «Centro de Arte de Reina Sofia» – med verk av bl.a. Picasso, og Miró samt den attraktive avenyen «Paseo de la Castellana» – der flere offentlige bygninger, et arkeologisk museum samt Nasjonalbiblioteket ligger.

Det er ellers gode shoppingmuligheter i Madrid – spesielt i gaten «Gran Via». Hovedstaden har også et yrende natteliv, med restauranter, caféer, barer og nattklubber.

Madrid er også en by med mange flotte parker, en av de vakreste, største og eldste er Retiro-parken, som ligger like ved promenadestrøket Paseo del Prado. Den ble anlagt allerede i 1630-årene, og inneholder bl.a. en rekke skulpturer og fontener – samt flere interessante bygninger. I parken er det også en stor, kunstig innsjø der man kan slappe av i robåt, om man ønsker det.

Flyplassen Madrid Barajas Airport ligger 12 km nordøst for sentrum, og er Spanias travleste.