Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil La Coruña

Finn beste pris på bilutleie i La Coruña ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i La Coruña. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

La Coruña guide

Bilutleie La Coruña

Leiebil La Coruña

Havnebyen La Coruña ligger nordvest i Spania ved Atlanterhavet, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen ligger i regionen Galicia, og har omlag 246.000 innbyggere (2011).

La Coruña er en av de viktigste havnebyene i Nord-Spania – og har stor eksport av landbruksprodukter samt landets nest største fiskerihavn.

La Coruña er en populær destinasjon for turister, og mange spanjoler tilbringer ferien sin her i sommersesongen.

Gamlebyen ligger på en halvøy, og her finnes en rekke historiske severdigheter – bl.a. kirkene «Santiago» og «Santa Maria del Campo» – som begge er fra 1200-tallet.
Andre viktige turistattraksjoner i La Coruña er San Antonio-borgen fra 1590 – som huser et arkeologisk og historisk museum samt  «Torre de Hércules» – verdens eldste fyrtårn som fremdeles er i drift, og stammer fra romersk tid. Dette står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Strandpromenaden i La Coruña er også en attraksjon (en av de lengste i Europa), og i kunstmuseet «Museo de Bellas Artes» kan man se skisser av Rubens samt en rekke religiøse malerier.

Ellers har byen et operahus, flere teatre, et Picasso-museum, et militærmuseum, vitenskapsmuseum med Planetarium, akvarium, botanisk hage samt museet «House of Man» – med interaktive utstillinger som har fokus på menneskekroppen.

La Coruña har 7 badestrender, og de mest populære er «Riazor» og «Orzán» – som begge ligger i sentrum av byen og er kvalitetsstemplet med «blått flagg».

La Coruña Airport ligger 10 km sør for sentrum, og er en internasjonal flyplass.