Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil La Antilla

Finn beste pris på bilutleie i La Antilla ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i La Antilla. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

La Antilla guide

La Antilla ligger sørvest i Spania – i kommunen Lepe – og er en liten badeby med omlag 3000 innbyggere (2011). Byen ligger i Huelva-provinsen og tilhører Andalucia-regionen.

Sommerstid stiger folketallet betraktelig i La Antilla, da turister kommer hit for soling, bading, strandliv og vannsportsaktiviteter. Mange spanjoler ferierer her, og stedet er kjent for sitt rene badevann og sin avslappende atmosfære. La Antilla er også et feriested for golfinteresserte, da byen har en flott 24-hulls golfbane.

Hovedattraksjon i La Antilla er stranden, som er 3 km lang, og 90 meter bred. Den består av finkornet, gyllen sand. Byen har også en flott strandpromenade med palmer.

Langs byens hovedgate «Avenida de Castilla» finnes en rekke butikker, barer og et marked, og La Antilla har dessuten et godt utvalg av restauranter, hoteller og underholdningssteder.

Noen kilometer unna La Antilla, ligger «tvilling»-badebyen Islantilla (2011).

5 km nord for La Antilla, ligger byen Lepe, som har 27.000 innbyggere (2011). Her kan man besøke kirken «Iglesia de Santo Domino de Guzmán» fra 1300-tallet. I området ligger også utkikkstårnet «Torre del Catalán» fra 1600-tallet, som er åpent for publikum.

Nærmeste flyplass er Faro Airport, som ligger i Portugal – 89 km sørvest for La Antilla. Et annet er alternativ er Sevilla Airport, som ligger 143 km øst for La Antilla.