Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Javea

Finn beste pris på bilutleie i Javea ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Javea. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Javea guide

Bilutleie Javea

Leiebil Javea

Javea ligger på sørøstkysten i Spania, ved Middelhavet, og tilhører Valencia-regionen. Byen ligger i provinsen Alicante – i den nordlige delen av Costa Blanca.

Et kjent landemerke i Javea er Montgo-fjellet som måler 753 m.o.h.

Javea har 32.000 innbyggere (2011), og er en stille og rolig by store deler av året. I sommersesongen strømmer imidlertid turistene hit, og da står sol, bading og strandliv i fokus.
Kysten består av brede sandstrender og små viker, og byen har også et hyggelig havneområde – der luksusbåter ligger side om side.

Til tross for at mange turister strømmer til byen sommerstid, er dette ingen by med masseturisme. Her finnes ingen høyhus eller svære turistkomplekser, men flere små hoteller.

Stranden Arenal er byens største turistattraksjon, og det er populært å spasere langs byens strandpromenade – der man også finner butikker, barer, nattklubber, restauranter og utecaféer.
Sommerstid er det også en rekke salgsboder her.

Gamlebyen i Javea består av trange smug og gater, og her kan man besøke den gotiske «St. Beromus»-kirken – der de eldste delene stammer fra 1244.

Andre turistattraksjoner  i byen er «Det etnografiske og arkeologiske museum» samt kunstgalleriet «Atelier 1».

Nærmeste flyplass er Alicante Airport, som ligger 110 km sørvest for Javea. Et annet alternativ er Valencia Airport. Denne ligger 123 km nordvest for Javea.