Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Isla Canela

Finn beste pris på bilutleie i Isla Canela ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Isla Canela. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Isla Canela guide

Bilutleie Isla Canela

Leiebil Isla Canela

Isla Canela er en halvøy som ligger lengst sørvest i Spania, ved Atlanterhavet. Området ligger ved elva Guadina, som skiller Spania fra nabolandet Portugal. Halvøya ligger i Huelva-provinsen, og tilhører regionen Andalucia.

Isla Canela er en rolig og eksklusiv feriedestinasjon, som har kun 300 fastboende innbyggere. Den 7 km lange sandstranden er stedets hovedattraksjon, og turistene kommer hit først og fremst for å nyte sol, bading og strandliv. Det er i tillegg gode muligheter for vannsportsaktiviteter her.

På Isla Canela finnes også en hyggelig marina med shoppingområde og restauranter. Det er i tillegg en golfbane på halvøya.

6 km nord for Isla Canela ligger den lille byen Ayamonte, som har 20.000 innbyggere (2011). Byen har en utpreget maritim atmosfære. I Ayamonte kan man se kirken «Iglesia de las Angustias Parroquial» fra 1500-tallet, og i området mellom byen og nabolaget Punta del Moral finnes tårnet «Torre de Isla Canela» fra middelalderen – som også anbefales et besøk.

Nærmeste flyplass er Faro Airport (i Portugal), som ligger 74 km sørvest for Isla Canela.