Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Guadalajara

Finn beste pris på bilutleie i Guadalajara ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Guadalajara. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Guadalajara guide

Bilutleie Guadalajara

Leiebil Guadalajara

Guadalajara ligger sentralt i Spania, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen har 84.500 innbyggere (2011), og ligger i regionen Castilla – La Mancha. Guadalajara ligger ved elva Henares, og er et viktig handelssentrum og industriby.

Byen ble sterkt ødelagt under den spanske borgerkrigen (1936 – 1939), men har fremdeles enkelte godt bevarte bygninger. En av disse er «Palacio del Infantado» («Prinsepalasset») fra 1400-tallet, som ble oppført for hertugene av Mendoza. Palasset er en stor turistattraksjon, og dessuten en svært vakker fasade.

Andre severdigheter i byen er bl.a. kirken Santa Maria fra 1300-tallet – med sitt minaretlignende tårn, kirken «San Ginés» fra 1500-tallet, flere parker og grøntarealer – deriblant byparken «Concordia» samt den gamle broen over elva Henares – som opprinnelig ble bygget på 900-tallet.

En attraksjon for hele familien i byen er dyreparken «El Zoologico Municipal de Guadalajara».

Omlag 74 km nordøst for Guadalajara – i Siguenza – ligger museet «Museo Diocesando De Arte Antiguo», som også kan anbefales et besøk. Her kan besøkende se utstillinger av religiøs kunst fra det 12. til det 20. århundre.

Nærmeste flyplass er Madrid Barajas International Airport, som ligger 50 km sørvest for Guadalajara.