Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Girona

Finn beste pris på bilutleie i Girona ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Girona. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Girona guide

Bilutleie Girona

Leiebil Girona

Girona ligger nordøst i Spania, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen ligger ca. 40 km vest for Middelhavskysten, og 80 km nordøst for Barcelona – i det historiske området Catalonia.

Girona har 97.000 innbyggere (2011), og er en universitetsby samt et viktig handels- og industrisentrum. Byen ligger ved sammenløpet av de 4 elvene Onyar, Ter, Guell og Galligants.

Girona har et typisk Middelhavsklima, med milde, våte vintre og varme, tørre somre.

Gamlebyen i Girona er en stor turistattraksjon, med sine smale, krokete gater samt hyggelige butikker , caféer og restauranter. Her finnes også Det jødiske kvarter fra 1400-tallet med trange smug.

En viktig severdighet i byen er Girona-katedralen «Santa Maria», som ble bygget mellom 1200-tallet og 1800-tallet. Bak katedralen finnes en romantisk hage med arkader, som også anbefales et besøk. Like ved siden av katedralen ligger Girona Kunstmuseum.

Andre populære turistattraksjoner i Girona er bl.a. den katolske kirken «Sant Feliu de Gerona» fra 1800-tallet, klosteret «St. Peter Galligants» – opprinnelig fra 1130-tallet, som idag huser et arkeologisk museum samt «Banys-Arabs» – arabisk bad fra 1200-tallet.

Det er gode shoppingmuligheter i Girona med små spesialbutikker og salgsboder i bysentrum samt større kjøpesentre litt utenfor sentrum.

Byens internasjonale flyplass – Girona Costa Brava Airport – ligger 15 km sørvest for sentrum.