Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Gijón

Finn beste pris på bilutleie i Gijón ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Gijón. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Gijón guide

Bilutleie Gijon

Leiebil Gijon

Gijón er en kystby som ligger nordvest i Spania ved Biscayabukta, og er den største byen i regionen Asturias. Gijón har omlag 280.000 innbyggere (2011), og er et viktig sentrum for kultur, handel og økonomi.

Gijón er kjent for sin romerske historie og sin arkitektoniske arv, og blir også ofte omtalt som en «grønn by». Havnen «El Musel» i Gijón er en av de største i Spania, og herfra er det fergeforbindelse til bl.a. Nantes i Frankrike. Det er også en rekke cruiseskip som legger til her.

Byen har et fuktig og mildt maritimt klima – med varme somre og kjølige, regnfulle vintre.

Sommerstid kommer mange turister til Gijón for å bade, og byen har mange flotte sandstrender. Den mest kjente er San Lorenzo-stranden.

Noen av byens mest kjente turistattraksjoner er bl.a. gamlebyen og distriktet Cimadevilla – med sin flotte skulpturpark «Elogio del Horizonte», Slottet «Palacio de los Valdes» fra 1590 – som idag huser et historisk museum, Rådhuset fra 1800-tallet samt den arkeologiske naturparken «Campo Torres».

Gijón har dessuten et populært akvarium, en botanisk hage, casino, jernbanemuseum og et etnografisk museum.

Av aktiviteter i byen må først og fremst seiling, dykking og båtturer nevnes. Gijón arrangerer dessuten en årlig filmfestival, som er populært både for lokalbefolkningen og turister.

Nærmeste flyplass er Asturias Airport, som ligger 42 km vest for Gijón.