Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Formentera

Finn beste pris på bilutleie i Formentera ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Formentera. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Formentera guide

Bilutleie Formentera

Leiebil Formentera

Formentera er en spansk øy i Middelhavet, som ligger 3,6 km sør for Ibiza. Formentera er den minste og sørligste av Islas Pitiusas-øygruppen, og tilhører regionen Balearene.

Øya har omlag 10.000 fastboende innbyggere (2011), men i turistsesongen juni – august stiger folketallet betraktelig. Høyeste punkt på Formentera er La Mola, som måler 192 m.o.h.

Viktigste næringsvei på øya er turisme, og det administrative sentrum er San Francisco Javier. Byene «es Pujols» og «es Caló o la Savina» er kjente turiststeder.

Formentera er berømt for sine flotte, hvite sandstrender – der mange av dem er uberørte. Øya er også kjent for å ha et stort antall nudiststrender. I tillegg kan Formentera lokke turister med behagelig klima og krystallklart badevann samt gode muligheter for vannsportsaktiviteter – spesielt dykking, seiling og windsurfing.

Formentera er en betydelige roligere turistøy enn Ibiza. Hovedattraksjoner på øya er først og fremst soling, bading, strandliv samt spaserturer i naturskjønne omgivelser. I tillegg er det populært å leie sykkel her.
Av kulturelle attraksjoner på øya finnes et lite etnografisk museum, klokketårn fra 1700-tallet samt kapellet Sant Francesc Xavier fra 1700-tallet.

Det finnes ingen flyplass på Formentera, og øya er kun tilgjengelig via ferge fra Ibiza eller fra det spanske fastlandet. Nærmeste flyplass er Ibiza Airport, som ligger 9 km sørvest for Ibizas hovedstad Eivissa.
Fergen fra Ibiza (som går fra Eivissa)  bruker 30 minutter, og ankommer den lille havnen «La Savina» på Formentera.