Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Figueras

Finn beste pris på bilutleie i Figueras ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Figueras. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Figueras guide

Bilutleie Figueras

Leiebil Figueras

Figueras ligger nordøst i Spania – omlag 18 km vest for Middelhavskysten – og tilhører provinsen Girona. Byen ligger i regionen Catalonia, og har 45.000 innbyggere (2011).

Figueras er den viktigste byen nær grensen til Frankrike, og regionens økonomiske, kulturelle og kommersielle sentrum. Byen er også et viktig transportknutepunkt. Økonomien i Figueras er stort sett basert på turisme og jordbruk.

Figueras er fødebyen til den spanske kunstneren Salvador Dali, og det finnes et stort og berømt kunstmuseum her – med utstillinger av mange av hans verk. Salvador Dali døde i 1989, og ved inngangen til museet finnes hans grav.

En annen kjent severdighet i byen er borgen «Castillo de San Fernando» (kalles også «Castell de Sant Ferran») fra 1743, som er det største monumentet i Catalonia. Borgen har en omkrets på 5,6 km, og er også en av de største i Europa.

Andre turistattraksjoner i Figueras er bl.a. kirken Iglesia de Sant Pere fra slutten av 1400-tallet, et historisk/arkeologisk museum, et leketøysmuseum, et teknologisk museum samt et klokkemuseum – der besøkende kan få en reise gjennom klokkens historie. Klokkeutstillingen har mer enn 3000 eksemplarer.

Nærmeste internasjonale flyplass er Girona Airport – Costa Brava, som ligger 51 km sør for Figueras.