Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Estepona Finn

beste pris på bilutleie i Estepona ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Estepona. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Estepona guide

Bilutleie Estepona

Leiebil Estepona

Bade- og feriebyen Estepona ligger i Sør-Spania ved solkysten «Costa del Sol». Byen ligger vakkert til ved Middelhavet, og har omlag 65.000 innbyggere (2011). I turistsesongen øker innbyggertallet betraktelig. Estepona tilhører Málaga-provinsen, og ligger i regionen Andalucia.

Byen er berømt for sine innbydende badestrender, og har 21 km lang kystlinje. De to mest kjente sandstrendene i Estepona er «Rada» (i sentrum) og «Cristo Beach». Estepona er også kjent for sitt Middelhavsklima med milde temperaturer året rundt, og byen reklamerer med 325 soldager i året.

De fleste turister kommer til Estepona for å slappe av med soling, bading og strandliv. I tillegg  har man gode muligheter for vannsportsaktiviteter her.

Andre turistattraksjoner i byen er bl.a. Gamlebyen – som er relativt godt bevart, Los Remedious-kirken fra 1700-tallet, klokketårnet «Torre del Reloj» fra 1400-tallet samt slottet «Castillo San Luis» fra 1500-tallet. Estepona har i tillegg et arkeologisk museum, et byhistorisk museum, et etnografisk museum samt et tyrefektermuseum som ligger ved «Plaza de Toros» – byens tyrefekterarena.

Reiser man til Estepona med barn, bør man besøke den afrikanske dyreparken «Selwo Safari Park».

I Estepona finnes flere flotte golfbaner, en rekke spa- og termalbad, mange tapasbarer og restauranter samt gode shoppingmuligheter – med små lokale butikker og salgsboder som tilbyr tekstil- og lærvarer.

Kjører man 30 min. fra byen, kan man besøke Puerto Banos, der man vil finne et stort antall eksklusive designerbutikker som bl.a.  Armani og Versace.

Nærmeste flyplass er Gibraltar Airport som ligger 47 km sørvest for Estepona. Et annet alternativ er Málaga Airport, som ligger 81 km nordøst for Estepona.