Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Castellón

Finn beste pris på bilutleie i Castellón ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Castellón. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Castellón guide

Bilutleie Castellón

Leiebil Castellón

Castellón de la Plana (eller Castelló de la Plana) ligger øst i Spania ved Middelhavskysten (Costa Blanca) –  i den autonome regionen Valencia. Byen er dessuten hovedstad i provinsen Castellón. Innbyggertallet ligger på rundt 180.000 (2011).

Castellón ble første gang nevnt i 1251, og var opprinnelig anlagt på en høyde litt lengre inne i landet. Rundt år 1300 ble den imidlertid flyttet nærmere kysten.

Det sentrale punktet i sentrum av Castellón er «Plaza Mayor». Ved denne plassen ligger bl.a. Castellons tradisjonelle marked, samt flere av byens historiske severdigheter. Det gjelder for eksempel det 58 meter høye klokketårnet «El Fadri» fra 1590-årene, byens gamle rådhus fra 1600-tallet samt katedralen Santa Maria (oppført på 1200-tallet, og restaurert 100 år senere etter en omfattende brann).

Andre populære besøksmål er det kultur- og kunsthistoriske museet «Museo Provincial de Bellas Artes». Det holder til i en vakker bygning fra 1700-tallet. Også et annet kunstmuseum – Convento de las Madres Capuchinas – er vel verd et besøk. Dessuten har Castellón i tillegg et spennede planetarium – El Planetari, et militærhistorisk museum og et etnologisk museum – som viser med sine utstillinger eksempler på et typisk kulturliv i Castellón.

Nærmeste flyplass er Valencia Airport, som ligger 80 km sør for Castellón.