Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Calpe

Finn beste pris på bilutleie i Calpe ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Calpe. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Calpe guide

Bilutleie Calpe

Leiebil Calpe

Calpe (også kjent som Calp) er en kystby som ligger sørøst i Spania ved Costa Blanca , nærmere bestemt mellom de større byene Valencia og Alicante. Byen har om lag 30.000 innbyggere (2010), hvorav over 60 % er utenlandske statsborgere. Calpe ligger i Alicante-provinsen.

Calpe er opprinnelig en gammel fiskehavn, som de senere årene er omdannet til en ferieby dominert av skyskraper-hoteller. Likevel er mye av historien bevart i den gamle bydelen, hvor restene av de gamle festningsmurene fremdeles er synlige. En av attraksjonene her er forsvarstårnet «Torreo de la Peca». Også det bevarte araberkvarteret er et populært besøksmål. Ellers bør man ta seg tid til en visitt i det arkeologiske museet, der det finnes gjenstander fra utgravninger i og rundt Calpe.

Klippen «Penon de Ifach» er nok den mest besøkte severdigheten i Calpe. Den deler byens lengste sandstrand i to, og er godt og vel 330 meter høy. Herfra er det en fantastisk utsikt. Den kan minne om den berømte Gibraltarklippen – som for øvrig også kalles Calpe på spansk. Ved «Penon de Ifach» er det dessuten et naturreservat for fugler og planter.

Strendene i Calpe regnes som noen av de beste på Costa Blanca, og langs den vakre strandpromenaden ligger restaurantene tett i tett. Flere av dem har spesialisert seg på sjømat-retter.

Reiser man til Calpe med barn kan det være en god idé å enten ta en avstikker 27 km sørover til Benidorm, der Spanias største fornøyelsespark (Terra Mitica) ligger – eller 34 km nordover til «Vergel Safari Park».

Nærmeste flyplass er Alicante Airport, som ligger omlag 76 km sør for Calpe.