Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Burgos

Finn beste pris på bilutleie i Burgos ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Burgos. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Burgos guide

Bilutleie Burgos

Leiebil Burgos

Burgos ligger i Nord-Spania, og er hovedstad i provinsen med samme navn. Byen tilhører regionen Castilla y León, og ligger ved elven Arlanzón. Burgos har 180.000 innbyggere (2010), og ligger på en høyslette – 850 m.o.h.

Byen ble grunnlagt på 800-tallet, og var på 1000-tallet kroningsby for kongene av Castilla. Idag er Burgos et viktig handelssentrum og samferdselsknutepunkt.

Byen har mange kirker, palasser og bygninger fra middelalderen, og en av byens historiske landemerker er Burgos-katedralen fra 1567, som ble påbegynt i 1221. Katedralen står oppført på UNESCOs verdensarvliste, og er berømt for sin størrelse og sin arkitektur.

Omlag 1,5 km vest for Burgos ligger klosteret “Santa Maria la Real de Las Huelgas”, som ble grunnlagt i 1187. Klosteret er åpent for publikum, og anbefales et besøk.

Andre turistattraksjoner i Burgos er bl.a. Museum of Human Evolution – som ble åpnet i 2010 – og har utstillinger som handler om menneskenes evolusjon fra et vitenskapelige ståsted. Museets utstillinger utforsker dessuten forholdet mellom mennesket og naturen.

Burgos har ellers et byhistorisk museum, et bokmuseum, flere flotte parker og grøntarealer – deriblant parken “Parque du Castillo”.

Nærmeste flyplass er Burgos Airport, som ligger 7 km øst for sentrum.