Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bilbao

Finn beste pris på bilutleie i Bilbao ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bilbao. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bilbao guide

Bilutleie Bilbao

Leiebil Bilbao

Bilbao ligger i Biscayabukta ved Atlanterhavet i Nord-Spania, og er hovedstad i provinsen Vizcaya. Bilbao er sentrum for urfolkområdet Baskerland. Selve byen har 353.000 innbyggere, mens storbyområdet har et folketall på omlag 1 millioner (2011).

Bilbao er en viktig havneby og et industrisentrum. To mindre fjellkjeder omkranser byen – Pagasarri og Artxanda.

Byen har en rekke turistattraksjoner – bl.a. kunstmuseet «Museo del Belle Artes», Rådhuset fra 1892, Arriga-teatret fra 1890, Champs Elysee-teatret fra 1902 med sin Art Nouveau-fasade, St. Anton-kirken fra 1433, Santiago-katedralen fra 1400-tallet samt Guggenheim-museet, som ble åpnet i 1997. Museet har både faste og midlertidige utstillinger av samtidskunst. Guggenheim-museet holder til i en innovativ bygning som er dekket av titanplater og glass, og er en attraksjon i seg selv. Museet har mer enn 500.000 besøkende årlig.

Bilbao har ellers en rekke parker og grøntarealer – deriblant byparken «Dona Casilda Park». I tillegg finnes et maritimt museum, et arkeologisk museum samt et historisk (baskisk) museum.

Flyplassen Bilbao Airport ligger 12 km nord for sentrum.